Filtros : "FRANCO, DOUGLAS WAGNER" "Indexado no Biological Abstracts" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Congress of Pharmaceutical Sciences. Unidade: IQSC

    Assunto: QUÍMICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FRANCO, Douglas Wagner. Coordination compounds as a NO carriers. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 13 maio 2024. , 2003
    • APA

      Franco, D. W. (2003). Coordination compounds as a NO carriers. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Franco DW. Coordination compounds as a NO carriers. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2003 ; 39 20.[citado 2024 maio 13 ]
    • Vancouver

      Franco DW. Coordination compounds as a NO carriers. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2003 ; 39 20.[citado 2024 maio 13 ]
  • Source: Life Sciences. Unidades: IQSC, FFCLRP

    Subjects: RUTÊNIO (QUÍMICA), PRESSÃO SANGUÍNEA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARCONDES, Fabiana G. et al. In vivo effects of the controlled NO donor/scavenger ruthenium cyclam complexes on blood pressure. Life Sciences, v. 70, n. 23, p. 2735-2752, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0024-3205(02)01528-x. Acesso em: 13 maio 2024.
    • APA

      Marcondes, F. G., Ferro, A. A., Souza Torsoni, A., Sumitani, M., Clarke, M. J., Franco, D. W., et al. (2002). In vivo effects of the controlled NO donor/scavenger ruthenium cyclam complexes on blood pressure. Life Sciences, 70( 23), 2735-2752. doi:10.1016/s0024-3205(02)01528-x
    • NLM

      Marcondes FG, Ferro AA, Souza Torsoni A, Sumitani M, Clarke MJ, Franco DW, Tfouni E, Krieger MH. In vivo effects of the controlled NO donor/scavenger ruthenium cyclam complexes on blood pressure [Internet]. Life Sciences. 2002 ; 70( 23): 2735-2752.[citado 2024 maio 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0024-3205(02)01528-x
    • Vancouver

      Marcondes FG, Ferro AA, Souza Torsoni A, Sumitani M, Clarke MJ, Franco DW, Tfouni E, Krieger MH. In vivo effects of the controlled NO donor/scavenger ruthenium cyclam complexes on blood pressure [Internet]. Life Sciences. 2002 ; 70( 23): 2735-2752.[citado 2024 maio 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0024-3205(02)01528-x
  • Source: Journal of AOAC International. Unidade: IQSC

    Assunto: QUÍMICA INORGÂNICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BOSCOLO, Maurício et al. Spectrophotometric determination of caramel content in spirits aged in oak casks. Journal of AOAC International, v. 85, n. 3, p. 744-750, 2002Tradução . . Acesso em: 13 maio 2024.
    • APA

      Boscolo, M., Andrade Sobrinho, L. G. de, Lima Neto, B. dos S., Franco, D. W., & Ferreira, M. M. C. (2002). Spectrophotometric determination of caramel content in spirits aged in oak casks. Journal of AOAC International, 85( 3), 744-750.
    • NLM

      Boscolo M, Andrade Sobrinho LG de, Lima Neto B dos S, Franco DW, Ferreira MMC. Spectrophotometric determination of caramel content in spirits aged in oak casks. Journal of AOAC International. 2002 ; 85( 3): 744-750.[citado 2024 maio 13 ]
    • Vancouver

      Boscolo M, Andrade Sobrinho LG de, Lima Neto B dos S, Franco DW, Ferreira MMC. Spectrophotometric determination of caramel content in spirits aged in oak casks. Journal of AOAC International. 2002 ; 85( 3): 744-750.[citado 2024 maio 13 ]
  • Source: European Food Research and Technology. Unidade: IQSC

    Assunto: QUÍMICA INORGÂNICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BETTIN, Sandra Maria et al. Phenols and metals in sugar-cane spirits: Quantitative analysis and effect on radical formation and radical scavenging. European Food Research and Technology, v. 215, p. 169-175, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00217-002-0517-y. Acesso em: 13 maio 2024.
    • APA

      Bettin, S. M., Isique, W. D., Franco, D. W., Andersen, M. L., Knudsen, S., & Skibsted, L. H. (2002). Phenols and metals in sugar-cane spirits: Quantitative analysis and effect on radical formation and radical scavenging. European Food Research and Technology, 215, 169-175. doi:10.1007/s00217-002-0517-y
    • NLM

      Bettin SM, Isique WD, Franco DW, Andersen ML, Knudsen S, Skibsted LH. Phenols and metals in sugar-cane spirits: Quantitative analysis and effect on radical formation and radical scavenging [Internet]. European Food Research and Technology. 2002 ; 215 169-175.[citado 2024 maio 13 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00217-002-0517-y
    • Vancouver

      Bettin SM, Isique WD, Franco DW, Andersen ML, Knudsen S, Skibsted LH. Phenols and metals in sugar-cane spirits: Quantitative analysis and effect on radical formation and radical scavenging [Internet]. European Food Research and Technology. 2002 ; 215 169-175.[citado 2024 maio 13 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00217-002-0517-y

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024